Sparegris og graf

Sådan får du råd til de store julegaver

Julen varer længe – koster mange penge… December er ikke altid en sjov måned, for vi bruger så mange penge på julegaver, juletræ, julemad osv. Det kan mærkes på pengepungen for de fleste.

Vil du have råd til at give dine kære store julegave, kan det være en idé at begynde at dykke ned i fænomenet “crowdlending”.

Du kender det. December nærmer sig. For mange er det årets hyggeligste måned – men der er ikke kun gode ting at sige om december. Desværre. For det er også årets dyreste måned.

Og det er ikke alle, der er så økonomisk velpolstrede, at de bare kan tage fra opsparingen. Det er heller ikke alle, der har råd til at lægge penge til side hver måned, eller som tjener så meget, at det ikke kan ses på kontoen, hvis de køber julegaver fra lønkontoen.

En alternativ måde at tjene penge på

Uanset din økonomiske situation, vil det være en god idé at kigge på andre måder at tjene penge på. Det kan du gøre på mange måder. Du kan investere i fx Bitcoin eller købe aktier.

Du kan også vælge at “crowdlende”. Med crowdlending kan du være så heldig at tjene penge ved at låne dine penge til andre.

Slip for den dårlige samvittighed

Vælger du at “crowdlende”, kan du samtidig slippe for den dårlige samvittighed, du måske får, når du bruger mange penge på julegaver til dine nærmeste. Netop fordi du tjener pengene hjem igen. Du kan læse en udførlig guide til, hvordan du begynder at crowdlende på mininvestering.dk/crowdlending.

Endnu en fordel ved crowdlending er, at du kan investere helt ned til 50 kr. Du behøver altså ikke at have mange penge i forvejen for at kunne få mulighed for at tjene penge, som du kan bruge på at købe store og uforglemmelige julegaver til din familie eller dine venner.

En af de danskere, der har erfaring med at crowdlende, er Casper Schneidereit, som medvirker i en artikel på Dr.dk. Han har nemlig ydet erhvervslån til virksomheder – crowdlendet.

Har du fået lyst til at crowdlende for at kunne tjene penge til større julegaver, er det samtidig vigtigt, at du ikke investerer flere penge, end du har råd til at miste. For det kan jo være, at du låner penge ud til en virksomhed, som går konkurs og ikke kan betale pengene tilbage. Derfor er der også mange crowdlendere, der spreder lånene ud.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

66 − 59 =